Gratis verzending binnen Nederland | 30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie


Heb jij last van je rug, nek of benen tijdens het zitten? Of ben je op zoek naar wat extra comfort? Lang zitten kan pijn of sufheid veroorzaken als je een verkeerde zithouding hebt. Hieronder lees je de belangrijkste redenen om de Blue Lion voetensteun te gebruiken tijdens het zitten. Thuis op de bank of op kantoor. 


Ergonomisch

Een verkeerde zithouding kan tot veel klachten leiden op de lange termijn. Probeer daarom altijd een zithoek van 100° te houden tussen je bovenbenen en bovenlichaam. heb je korte benen of een te hoge stoel, dan helpt onze voetensteun je om de juiste zithoek aan te nemen zodat jij vervelende lichaamsklachten kunt voorkomen. Dankzij de anti-slip onderkant kan het kussen op elke ondergrond geplaatst worden zonder te verschuiven.

Comfortabel

Een voetsteun is ook naast de ergonomische voordelen ook nog eens heel comfortabel. Doordat je jouw voeten iets schuin en verhoogd op ons voetenkussen kunt laten rusten, kunnen je benen beter ontspannen. Daarnaast is de hoes van het Blue Lion voetenkussen van zijdezachte stof en voelt het heerlijk aan met sokken of blote voeten. 

Verhoog jouw energie en productiviteit

Kun jij ook niet stil zitten? Het Blue Lion voetenkussen kan ook ondersteboven worden gebruikt. Zo heb je dus je voeten op het platte gedeelte en kun je met je enkels bewegen. Door met je voeten op het kussen te schommelen neem je een actievere zithouding aan en verbeter je de bloedcirculatie. Hierdoor krijg je meer energie en verhoogt je productiviteit. Perfect dus voor als je druk bezig bent!

Halve druppel vorm

Heb jij momenteel een tenenkrommende zithouding? Dit voetenkussen heeft in tegenstelling tot de traditionele ronde voetenkussens een halve druppel-vorm. hierdoor kun je jouw voeten lekker op het kussen laten rusten zonder dat je tenen ervan gaan krommen.

Niet alleen voor tijdens het werken

Het voetenkussen van Blue Lion is multifunctioneel en niet alleen aan je bureau, maar ook thuis op de bank, tijdens het gamen of aan de eettafel te gebruiken. Daarnaast kun je het ook nog eens als ab-mat of back-stretcher gebruiken tijdens een korte pauze tussen het (thuis-) werken door.

Machinewasbare hoes

De hoes is volledig af te ritsen en kan in de wasmachine gewassen worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het toch met schoenen gebruikt. We snappen natuurlijk dat niet iedereen zomaar zijn schoenen uittrekt op kantoor en we willen dat jij jouw collega's op kantoor ook te vriend houdt😉

Wat gezondheidsexperts erover zeggen

banner

Ergonomisch voetenkussen

For baby girl

Ergonomisch voetenkussen

For baby girl

Ergonomisch voetenkussen

For baby girl

Ergonomisch voetenkussen

Ergonomisch voetenkussen

banner

Verstelbaar voetenkussen

For winter

Verstelbaar voetenkussen

For winter

Verstelbaar voetenkussen

For winter

Verstelbaar voetenkussen

For winter

Verstelbaar voetenkussen

For winter

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts