Gratis verzending binnen Nederland | 30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

BLUE LION LIFESTYLE

Voor vitale en productieve medewerkers

Advies en hulpmiddelen die helpen jouw beeldschermwerkers fit en gezond te houden. Zorg goed voor je medewerkers met Blue Lion Lifestyle! 

Download de gratis gids voor vitale en productieve medewerkers in 8 essentiële stappen (#7 zal je verbazen!)

Onverslaandbaar in prijs/kwaliteit

Gepersonaliseerde producten mogelijk

Geliefd bij werknemers en ondernemers

Aangeraden door gezondheidsexperts

HERKEN JIJ DIT?

Verkeerde zitgewoontes
Jouw medewerkers zitten bijna de hele dag achter een beeldscherm;

Fysieke klachten
Je hebt medewerkers met rug-, schouder- of andere klachten (of je bent bang dat ze die gaan krijgen);

Gebrek aan enthousiasme
Je medewerkers dragen niet het enthousiasme uit waarmee jij impact wil maken.

Zorg voor je personeel
Je hebt het gevoel dat je niet goed voor je medewerkers zorgt.

WIJ BIEDEN:

Kwaliteit

Wij willen met onze producten echt het verschil maken op jouw werkvloer. Wij zijn pas blij als jij tevreden bent. Daarom bieden wij een 30 dagen geld-terug-garantie.

Gepersonaliseerd plan

We willen graag zoveel mogelijk voor jouw medewerkers betekenen. Daarom horen/zien we graag de specifieke omstandigheden binnen jouw bedrijf. Daarop maken we een plan.

Directe uitvoering

Wanneer het plan staat en je daar tevreden over bent, zorgen wij dat het snel wordt uitgevoerd. Elke dag dat jouw werknemers weer uren in een verkeerde houding stilzitten achter hun beeldscherm, is er voor ons één teveel. 

WIJ BEGRIJPEN DAT U ONDERNEMER BENT EN GEEN VITALITEITSCOACH.

Maar je wilt wel goed voor je medewerkers zorgen. Wij geloven dat mensen niet gemaakt zijn om te zitten en dat medewerkers niet belemmerd zouden moeten worden door klachten die zij tijdens het werk oplopen. Vitale medewerkers zijn enthousiaster en dragen bij aan de positieve sfeer op het werk. Daarom hebben wij al duizenden medewerkers van andere bedrijven geholpen aan een betere werkhouding en meer beweging op het werk. 

ZO WERKT HET:

Plan een afspraak

We verwerken jouw wensen en omstandigheden in een persoonlijk plan en brengen een offerte uit.

Wij voeren het plan uit

Na akkoord van de offerte zorgen wij ervoor dat het plan wordt uitgevoerd. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Jouw werknemers worden fitter...

…enthousiaster en hebben een positieve invloed op elkaar en de sfeer op de werkvloer.

NEEM CONTACT OP

Image Product

Bij Blue Lion weten we dat je een positieve impact wil maken met je bedrijf.


Om dat te kunnen doen, heb je vitale en enthousiaste medewerkers nodig. Het probleem is, dat zij het grootste deel van de dag zittend doorbrengen waardoor ze een grotere kans hebben op fysieke klachten. Daardoor voel je je rot. Wij geloven dat mensen niet gemaakt zijn om te zitten en dat medewerkers niet belemmerd zouden moeten worden door klachten die zij tijdens het werk oplopen. Vitale medewerkers zijn enthousiaster en dragen bij aan de positieve sfeer op het werk. Wij begrijpen dat je ondernemer bent en geen vitaliteitscoach. Wij kunnen je helpen. We hebben namelijk al duizenden medewerkers van andere bedrijven geholpen aan een betere werkhouding en meer beweging. 

En dit is hoe we dat doen: 

  1. We bespreken je wensen en maken een gepersonaliseerd plan;
  2. We voeren het plan uit;
  3. Jouw werknemers worden fitter, enthousiaster en hebben een positieve invloed op elkaar en de sfeer op de werkvloer
 Dus, maak een afspraak. En ondertussen heb je hier alvast 8 tips voor medewerkers met zittend werk achter een beeldscherm.

Maak je geen zorgen meer over het feit dat je werknemers futloos zijn, fysieke klachten ontwikkelen en steeds meer op Quasimodo gaan lijken. In plaats daarvan zorg jij goed voor je werknemers, waardoor zij niet alleen fluitend op hun werk komen, maar ook weer fluitend naar huis gaan. 

B2B
B2B

GELIEFD BIJ WERKNEMERS & ONDERNEMERS

Marcel Schlief

Flexinplex

We werken veel en zitten de hele dag. Op een gegeven moment begint dat pijn te doen en daar zochten we iets voor. Ook sporten we niet veel omdat we te druk zijn met ons bedrijf en met de stoelfietsen kunnen we toch wat meer bewegen en de rugmassagekussens houden onze rug soepel.

Francisca

GDK Software B.V.

Wat een heerlijk massagestoelkussen. Op de Gezondheidsbeurs uitgeprobeerd. Daarna via Internet aangeschaft, geen spijt van! En ook mijn collega’s zijn overtuigd. Hopelijk ben ik over een tijdje eindelijk van mijn rugpijn verlost! En hoef ik niet meer zo vaak naar de masseur…

Rene Cooijman

Ultimate Mastermind

Fijne spullen, ik heb zelf de rugmassagekussen. Ik werk veel achter een bureau en dan is het fijn dat ik een betere zithouding heb en soms een heerlijke massage!

Roland

Fysiotherapie Duiven

De producten van Blue Lion zijn van goede kwaliteit. Het massagekussen is makkelijk te bedienen en is een aangenaam middel om te gebruiken tijdens en/of na een zware werkdag of sportmoment. Het is geen vervanger van een fysiotherapeutische behandeling, maar je kunt er wel je spieren mee losmaken. Het is dus een prima aanvulling voor tussen de behandelingen door. De voetensteun heeft een handig ontwerp: zowel stabiel als bewegend te gebruiken. Het is vooral bij zittend werk belangrijk dat de voeten op de juiste hoogte rusten. Dit voetenkussen kan daarvoor een uitkomst zijn.

Download jouw gratis gids:
Vitale en productieve medewerkers in 8 essentiële stappen 

(#7 zal je verbazen)
Naam *
Phone *
Email *

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts