Gratis verzending binnen Nederland | 30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Over jou

Je ziet het niet meer zitten om de hele dag stil te zitten. Je wil meer bewegen, maar je weet niet hoe omdat je nu eenmaal een zittend beroep hebt, omdat je fysieke klachten hebt of omdat je in een revalidatie zit. Klopt dat? Dan zit je bij ons goed!

Elk groot merk heeft een eigen verhaal en de meeste websites delen dit op hun 'over ons' pagina.
Bij Blue Lion vinden we dat het niet over ons moet gaan, maar over jou. Jij bent de held in dit verhaal. Want ondanks alles wat we zelf hebben gedaan om te komen waar we nu zijn, zouden we hier niet zijn zonder mensen zoals jij. Zonder klanten geen bedrijf. 
Daarom willen we jou bedanken voor jouw vertrouwen in ons en dat je onze website bezoekt, onze blogs leest of onze producten gebruikt en dat je meer uit jouw leven wilt halen. Je bent een held en als we jou ergens mee verder kunnen helpen, dan staan wij voor jou paraat! Het is namelijk onze missie om een positieve impact te maken op mens en natuur door een bijdrage te leveren aan het vergroten van jouw fysieke en mentale gezondheid.
Om het beste te maken van de wereld, moeten we eerst het beste maken van onszelf, dus groei jij met ons mee?
Het feit dat je dit leest, zegt ons van wel en het maakt ons trots als wij daar een klein steentje aan bij kunnen dragen.

 

Team-Blue-Lion-Lifestyle

 

Hoe en waarom we begonnen

Blue Lion Lifestyle is opgericht in 2019 toen we merkten dat veel mensen de hele dag stil zitten. Op school, op werk, in de auto of trein, tijdens het eten en voor de tv. We zagen dat zelf niet meer zitten en kregen er ook nog eens rugpijn van. We ontdekten dat we niet de enige waren en dat veel mensen last krijgen van fysieke klachten aan hun heupen, nek, schouders en rug, terwijl ze de hele dag zitten. In een tijd dat ook thuiswerken steeds populairder wordt, maar niet iedereen een luxe ergonomische stoel en een zit-sta bureau heeft en ook niet veel trap hoeft te lopen, is het vele stil zitten een grote oorzaak van allerlei fysieke klachten. Dat inspireerde ons om daar wat aan te gaan doen en een bedrijf te bouwen waarmee we mensen helpen om een betere zithouding te nemen, meer te bewegen en fysiek én mentaal fitter te worden.

Wij geloven dat groei gelijk staat aan geluk. Zolang je ergens beter in kunt worden en blijft leren, heb je iets om aan te werken. Je hebt een doel waar je enthousiast over bent. Maar als je stopt met groeien en je geen doel hebt om aan te werken, of genoegen neemt met minder dan je zou willen, dan geeft dat weinig tot geen voldoening. 

Wij geloven ook dat ontwikkeling op één gebied, ook ontwikkelingen op andere gebieden met zich mee brengt. Door jezelf vandaag fysiek of mentaal te verbeteren, zul je als persoon een stukje beter worden dan je gisteren was en zul je een positieve invloed maken op andere mensen. 

Om jou hierbij te helpen, zijn wij begonnen met het verkopen van onze producten in Nederland en België, maar wij hebben ambitieuze plannen om met ons merk wereldwijd bekend te staan als dé plek waar je moet zijn als je niet meer stil kunt zitten. Wij verkopen niet alleen producten, maar een lifestyle. We vinden het belangrijk dat wij daarbij een positieve impact maken op mens en natuur en uiteindelijk willen wij 100.000.000 levens verbeteren.

Wij zijn er voor iedereen die niet stil kan zitten en net zo ambitieus is als wij. Groei jij met ons mee?

Dat is een Blue Lion Lifestyle.

Blue-Lion-Lifestyle-Missie-en-Visie

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts