Gratis verzending binnen Nederland | 30 dagen geld-terug-garantie

Over jou

Elk groot merk heeft een eigen verhaal en de meeste websites delen dit op hun 'over ons' pagina.
Bij Blue Lion vinden we dat het niet over ons moet gaan, maar over jou. Jij bent de held in dit verhaal. Want ondanks alles wat we zelf hebben gedaan om te komen waar we nu zijn, zouden we hier niet zijn zonder mensen zoals jij. Zonder klanten geen bedrijf. 
Daarom willen we jou bedanken voor jouw vertrouwen in ons en dat je onze website bezoekt, onze blogs leest of onze producten gebruikt en dat je meer uit jouw leven wilt halen. Je bent een held en als we jou ergens mee verder kunnen helpen, dan staan wij voor jou paraat! Het is namelijk onze missie om een positieve impact te maken op mens en natuur door een bijdrage te leveren aan het vergroten van jouw fysieke en mentale gezondheid.
Om het beste te maken van de wereld, moeten we eerst het beste maken van onszelf, dus groei jij met ons mee?
Het feit dat je dit leest, zegt ons van wel en het maakt ons trots als wij daar een klein steentje aan bij kunnen dragen.

Hoe en waarom we begonnen

Blue Lion Lifestyle is opgericht in 2019 toen we realiseerden dat er geen beter moment was om mensen te helpen om meer uit hun leven te halen. We zien steeds meer mensen die ondanks de voorspoedige tijden waarin we leven, toch ongelukkig zijn in hun dagelijkse leven.

Dit inspireerde ons om een bedrijf op te bouwen waarmee we mensen kunnen helpen met groeien. Wij geloven namelijk dat groei gelijk staat aan geluk. Zolang je ergens beter in kunt worden en blijft leren, heb je iets om aan te werken. Je hebt een doel waar je enthousiast over bent. Maar als je stopt met groeien en je geen doel hebt om aan te werken, of genoegen neemt met minder dan je zou willen, dan geeft dat weinig tot geen voldoening. 

Wij willen jou aanmoedigen om iets te doen waar jij voldoening uit haalt. Bepaal wat je leuk vindt en doe het gewoon. Wat het ook is, blijf daaraan werken en ontdek waartoe jij in staat bent!

Wij geloven ook dat ontwikkeling op één gebied, ook ontwikkelingen op andere gebieden met zich mee brengt. Door jezelf vandaag fysiek of mentaal te verbeteren, zul je als persoon een stukje beter worden dan je gisteren was. 

Om jou hierbij te helpen, zijn wij begonnen met het verkopen van onze producten in Nederland en België, maar wij hebben ambitieuze plannen om met ons merk wereldwijd bekend te staan als dé plek waar je moet zijn om meer uit het leven te halen. Wij verkopen niet alleen producten, maar een lifestyle. We vinden het belangrijk dat wij daarbij een positieve impact maken op mens en natuur en uiteindelijk willen wij 100.000.000 levens verbeteren.

Wij zijn er voor iedereen die net zo ambitieus is als wij, geen genoegen neemt met middelmatigheid en houdt van een uitdaging. Altijd blijven groeien.

Dat is een Blue Lion Lifestyle.

Missie en visie Blue Lion Lifestyle

Onverslaanbaar in prijs/kwaliteit

Gratis verzending binnen Nederland

30 dagen geld-terug-garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts