5% Korting + Gratis Oranje EK Sokken zolang Nederland in het EK speelt

8 Cruciale Punten Die Je MOET Weten Over Jouw Gezondheid Als Je Veel Zittend Werk Doet

 

8 op de 10 mensen met een zittend beroep krijgen ernstige fysieke klachten.

Dit blijkt uit recente onderzoeken van Acture en TNO.

Je denkt misschien dat jou dit niet overkomt, maar de cijfers liegen er niet om dat de meerderheid van de mensen er vroeg of laat mee te maken gaat krijgen.

Vooral de sedentaire levensstijl die we tegenwoordig hebben is hier de boosdoener van. Altijd en overal zitten, te weinig bewegen en slechte houdingen.

In Nederland zijn we met 8,5 uur per dag Europees Kampioen in zitten.

Dit is het verhaal voor de meerderheid van de Nederlanders: Je zit op je werk, in de auto, trein of bus en als je thuis komt, dan zitten je tijdens het eten en daarna op de bank tv te kijken. Misschien ga je nog een uurtje sporten, maar helaas compenseer je met dat ene uurtje niet zomaar al die uren dat je zit.

Naast de fysieke klachten blijkt uit het onderzoek van TNO dat mensen die meer dan 8 uur per dag zitten en weinig bewegen, 74% meer kans op hart- en vaatziekten en 27% meer kans op vroegtijdig overlijden hebben dan mensen die minder dan 4 uur per dag zitten en veel bewegen. 

Omdat niemand langdurige pijnklachten wilt hebben of vroegtijdig wilt overlijden, moet je dus iets doen om je gezondheid te beschermen.

Je vindt bij ons verschillende oplossingen waar we al 10 duizenden mensen mee hebben geholpen om van hun fysieke klachten af te komen.

Wacht niet tot het te laat is en zorg ervoor dat jij er fysiek en gezond bij zit.

Bekijk ons arsenaal en kies jouw wapen om fysieke pijn te voorkomen en te voorkomen dat je er bij zit al kwasimodo.

Weet je niet waar te beginnen?
Download nu gratis jouw Gids met ''8 Cruciale Punten Die Je Moet Weten Als Je Veel Zittend Werk Doet'' t.w.v. €39,- en onderneem direct stappen om er letterlijk en figuurlijk beter bij te zitten.

 

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts