5% Korting + Gratis Oranje EK Sokken zolang Nederland in het EK speelt


Hoe kom ik van mijn rugpijn af? Steeds meer mensen krijgen rugklachten, met name de onderrug en het vele zitten helpt daar zeker niet bij. Jouw nieuwe persoonlijke masseur maakt verandering in! Leg hem in je werkstoel, op de bank of in de auto, kies je favoriete massage stand en laat je rug stevig los masseren, zodat je er weer vol tegenaan kunt!


Hoe werkt het en wat is shiatsu therapie?

Het Blue Lion Kosey-1 rug massage kussen heeft vier grote massagekoppen die je rug een diepe  kneedmassage geven. Net zoals een masseur dat zou doen, maar dan op elk gewenst moment in je eigen stoel. De massagekoppen bewegen in cirkels op en neer en geven een diepe weefselmassage om gespannen spieren te ontspannen, slecht functionerende organen te verbeteren en je algehele gezondheid te stimuleren. Vooral de onderrug en tussen de schouderbladen worden door de stoelmassage stevig los gemasseerd. Met de afstandsbediening bepaal jij zelf jouw ideale massage.

Masseer de plek waar het écht nodig is

 Wil jij een specifieke plek laten masseren? Je kunt met de afstandsbediening kiezen voor hele rug, bovenrug of onderrug. De massagekoppen bewegen dan op en neer in de zone die jij kiest en mochten ze die ene plek raken waar je echt langer gemasseerd wil worden? Druk dan op de spot-knop en het massage apparaat blijft op die specifieke plek masseren. Zelf kun je de massage ook nog omhoog of omlaag sturen, zodat jij alle fijne plekjes kunt opzoeken.

Kies de intensiteit die voor jou het fijnste is

Vind je de massage te intensief? Gebruikt het kussen dan met de beschermingscover om de massage te verlichten. Wil je graag een stevigere massage? Verhoog de intensiteit met één druk op de afstandsbediening waardoor jouw persoonlijke masseur sneller en steviger gaat masseren.

Geniet van versoepelende verwarmings-therapie

Wil je een meer ontspannen en relaxte massage? Voel die pijn in je rug langzaam weg smelten dankzij de ingebouwde verwarmingstherapie. Met één druk op de knop wordt je rug verwarmd tijdens de massage om alle spanning en irritatie soepeler uit je spieren te masseren. 

Voel die goede vibes

Het massage kussen heeft een extra optie om jouw benen en heupen te masseren met een vibrerende massage in het zitvlak. Deze is in te stellen in drie verschillende standen en maakt jouw massage ervaring compleet.

Handsfree

Het rug-massagekussen is makkelijk te besturen met de afstandsbediening. Als je jouw favoriete massage stand en intensiteit hebt geselecteerd, kun je de afstandsbediening gemakkelijk opbergen in het speciale vakje. Zo heb jij je handen vrij om te werken, een boek te lezen of je favoriete thee te drinken terwijl de massage door gaat.

Blijf zitten waar je zit

Het Kosey-1 stoelmassage kussen heeft een anti-slip onderkant om te voorkomen dat het kussen uit jouw stoel glijdt. Daarnaast kun je het massage apparaat met de bevestigingsband om de rugleuning van jouw stoel binden. Hierdoor zal jouw rugmassage apparaat stevig blijven zitten en kun jij van iedere stoel jouw massagestoel maken.

Aangeraden door experts op gebied van fysieke gezondheid

Ervaring van klanten

Rug massagekussen

Blue Lion Kosey-1

  • Goedkoper dan betaalde masseurs
  • Shiatsu massage therapie
  • Met ingebouwde warmte therapie
  • Inclusief auto adapter
  • extra lange stekker van 2,8 meter

109

BESTEL NU

product

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts