Gratis verzending binnen Nederland | 30 dagen geld-terug-garantie

Stel zelf je complete set samen

Blue Lion Cubs Luiertas

Luiertas, verschoonmatje, regenkap en tassenhaken

Shop Nu

De fantastische voordelen van de Blue Lion Cubs Luiertas

Met de Blue Lion Cubs ben jij het best voorbereid voor avontuur met je kindje. De tas heeft een speciaal luiervak zodat jij met één rits direct toegang hebt tot schone luiers. Aan beide zijkanten van de tas zitten twee isoleervakken die, in tegenstelling tot de meeste luiertassen met een rits te sluiten zijn. Zo zijn jouw babyflesjes volledig geïsoleerd en blijven ze langer op temperatuurhouden dan je bij andere luiertassen gewend bent!

Ben jij in een goede bui vandaag?

Het weer heb je natuurlijk nooit in de hand, maar je kunt je er wel op voorbereiden door onze regenkap een vast plekje te geven in jouw luiertas. Deze kun je binnen een paar seconden over je tas doen zodat jij niet bang hoeft te zijn dat jou spullen nat worden. 
De Blue Lion Cubs regenkap neemt deze zorgen voor je weg zodat jij kunt genieten van het spetterende avontuur!

Laat je schouders niet hangen

We hebben het draagcomfort van de tas geoptimaliseerd, maar we begrijpen als geen ander dat het zwaar kan zijn als je de hele dag met een volle tas op je rug loopt!
Daarom bieden wij een paar tassenhaakjes aan zodat jij de tas aan de buggy kunt laten hangen.
De haakjes zijn met één klik los of vast te maken en verlossen jouw van die druk op je schouders!

Kies jouw luiertas met of zonder verschoonmatje

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met het Blue Lion Cubs verschoonmatje ben jij in ieder geval voorbereid. Waar je ook bent, met dit matje kun je luiers verschonen zonder dat jouw kindje in het natte gras of op een vieze tafel hoeft te gaan liggen. 
Na de wissel kun je het matje simpelweg schoonvegen en opvouwen.

Volledig geïsoleerde flessenvakjes

Aan beide zijkanten van de tas zitten twee isoleervakken die, in tegenstelling tot de meeste luiertassen met een rits te sluiten zijn. Zo zijn jouw babyflesjes volledig geïsoleerd en blijven ze veel langer op temperatuurhouden dan je bij andere luiertassen gewend bent!

Handig doekjes vak

De luier rugtas van Blue Lion Cubs heeft een extra groot doekjes vak waar met gemak een pak van 100 babydoekjes in past. Zo kun je gewoon de hele pak in het vak stoppen en binnen enkele seconden een doekje eruit trekken. Na gebruik sluit je de klitteband en de overige doekjes blijven veilig in de tas!

Overige details

Leeg gewicht:

960 gram

Materiaal

Polyester

Geslacht

Moeders én vaders

Schouderbanden

Verstelbaar en extra comfortabel

Waterdichtheid

IPX4

Ervaring van klanten

Onverslaanbaar in prijs/kwaliteit

Gratis verzending binnen Nederland

30 dagen geld-terug-garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts