Gratis verzending binnen Nederland | 30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Help de natuur mee groeien


 

Als mensen zijn we sterk afhankelijk van onze omgeving. Dit geldt niet alleen voor de mensen met wie je omgaat (''je wordt het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meeste mee omgaat''), maar ook van je fysieke omgeving: de natuur.

Frisse lucht

Misschien heb je het zelf ook al eens meegemaakt, maar als je de hele dagen binnen zit of in een grote stad loopt met weinig groen, dan kan het enorm verfrissend zijn om even de natuur in de gaan en frisse lucht in te ademen.
Als mens adem je zuurstof in en koolstofdioxide uit. Planten zetten koolstofdioxide om in zuurstof die jij en ik vervolgens weer inademen om te gebruiken voor energie. Zuurstof is voor ons essentieel en wij hebben dus planten nodig om te kunnen overleven. Toch verdwijnen er jaarlijks ongeveer 3,5 miljard bomen en stoten we als mensheid met onze industriële activiteiten steeds meer co2 uit, waardoor de harmonie tussen mens en natuur nog verder uit balans raakt waar we zelf ook steeds meer last van gaan krijgen. Kijk maar eens naar de smog die ontstaat boven grote steden. Frisse lucht is erg belangrijk en daarom zorg ik er zelf ook voor dat ik elke dag minimaal een uur buiten ben en dat we voldoende planten hebben op ons kantoor.

Zicht op groen

Het effect van bomen en de natuur op je gezondheid gaat nog verder dan enkel de frisse lucht. Wist je dat ziekenhuispatiënten met uitzicht op bomen sneller herstellen en minder pijnstillers nodig hebben dan patiënten die vanuit hun ziekenhuisbed geen uitzicht hebben op de natuur? Uit verschillende Nederlandse- en internationale studies is gebleken dat uitzicht op groen stress kan verlagen en pijn kan verminderen. Alleen al door te kijken naar de natuur kun je dus je gezondheid en je herstel bevorderen. Moet je eens nagaan nagaan wat voor voordelen je zult hebben als je dagelijks meer tijd in de natuur besteed. Het zal zowel je fysieke- als mentale gezondheid zeker ten goede komen en dat is nu net wat je nodig hebt wanneer je ambitieuze doelen nastreeft! 

Help de natuur mee groeien

Bij Blue Lion Lifestyle willen we niet alleen dat jij als persoon groeit, maar ook dat de natuur groeit. Want zonder de natuur kunnen jij en ik ook niet groeien. Een heleboel mensen zijn zich hier blijkbaar niet van bewust, maar daarom willen wij de natuur graag een handje helpen. Door de samenwerking aan te gaan met non-profit organisaties One Tree Planted en Treesforall, kunnen we samen bijdragen aan de groei van de natuur door overal ter wereld bomen te planten. Niet alleen omdat het mooi is, maar omdat we gewoon niet zonder kunnen. Bij elke 100e bestelling doneren wij 4 bomen. Wil jij ook helpen? Voor slechts één euro extra kun jij bij jou bestelling een boom laten planten!

Treesforall-Certificaat-Blue-Lion-Lifestyle

Laat een reactie achter

Onverslaanbaar arsenaal tegen rugpijn

Gratis verzending binnen Nederland

30 Dagen Verhoogde Vitaliteit Garantie

Aangeraden door gezondheidsexperts